Logo Woondecor Martens Ermelo
0341 - 55 14 04
Stationsstraat 43, 3851 NB Ermelo

Gordijnen

Overgordijnen

Overgordijnen zijn in huis een van de belangrijkste sfeermakers. Laat u daarom vakkundig informeren alvorens uw keuze te maken.

Een enorme keuze in materialen en uitvoeringen, uni of gedessineerd, met of zonder voering, geconfectioneerd in eigen atelier met plooien, zeilringen, enz. Ook op het gebied van ophangsystemen zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat u informeren over de vele mogelijkheden en combinaties!

In-between

Een van de belangrijkste trends op het gebied van raamdecoratie zijn de in-between stoffen. Deze half-transparante stoffen zijn met hun luchtige uitstraling een belangrijk alternatief voor overgordijnen. In combinatie met bijvoorbeeld sluitgordijnen, voering of rolgordijnen blijft uw privacy behouden.

 

Vitrage

Vitrage is een - van huis uit - functionele raamdecoratie die tegenwoordig door de enorme keuzemogelijkheden in dessins en materiaalsoorten verrassende decoratieve mogelijkheden biedt. Deze transparante stoffen kunnen met de klassieke platte plooien verwerkt worden voor een perfecte plooival. Daarnaast worden ook vlinder- en trippleplooien gebruikt voor een meer hedendaagse afwerking.

Laat u uitgebreid informeren en adviseren over onze uitgebreide stoffencollectie in uiteenlopende dessins en de fraaiste materiaalsoorten. U vindt bij ons uitsluitend gordijnstoffen van toonaangevende merken.

 egger

 

essente

Adres

De koffie staat altijd klaar in onze showroom

Stationsstraat 43
3851 NB Ermelo

telefoon: 0341 - 55 14 04
e-mail: info@woondecormartens.nl

Bekijk de route beschrijving

Openingstijden

Maandag
gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
gesloten

Middagpauze 12:30 tot 13:30 uitgezonderd zaterdag

Wij zijn oa. dealer van...

Tretford tapijt