Logo Woondecor Martens Ermelo
0341 - 55 14 04
Stationsstraat 43, 3851 NB Ermelo

Binnenzonwering

Binnenzonwering voor comfort en energiebesparing

Met onze binnenzonwering creëert u een comfortabele en energiezuinige omgeving. Onze raamdecoratie, zoals duette's en overgordijnen, geven een enorme besparing op de energiekosten en zorgen voor een comfortabele temperatuur in huis.

Duette's bieden isolatie door de stilstaande lucht tussen het raam en de ruimte, waardoor u kunt genieten van een koeler huis in de zomer en lagere energiekosten in de winter. Kies voor kwaliteit en deskundige service, wij helpen u graag met het vinden van de perfecte oplossing voor uw binnenzonwering.

Horizontale jaloezieën aluminium

(ook wel genaamd Luxaflex) Dit is echter een merknaam maar is soortnaam geworden.

 

Houten jaloezieën horizontaal

In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur. De houten jaloezieën van Woondecor Martens passen uitstekend bij deze keuze. Houten jaloezieën hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling. De lamellen in de houten jaloeziecollectie van Multisol zijn verkrijgbaar in de breedtes 25, 35 en 50 mm. De jaloezieën kunnen zowel met een ladderkoord als een modieuze ladderband uitgevoerd worden.

 

Verticale jaloezieën

(ook wel genaamd lamellen)

Soorten

  • Textiel
  • Aluminium
  • Kunststof

De verticale jaloezieën van Multisol zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Ook zijn verticale jaloezieën door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen.

 

Rolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen van Woondecor Martens is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren.

 

Plissees/duettes

De Plisségordijnen van Woondecor Martens bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling De Duette® shade heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking. De Plissé & Duette® zijn bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar.

 

Facette/Multishades/Duorolgordijnen

De Multishade of Duorolgordijn is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de shade op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen. Geheel gesloten, half open of open op elke hoogte van het raam. Kortom combineer de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn.

 

Insectenhorren

Voor zeer veel ramen hebben wij oplossingen om alles wat kruipt en vliegt buiten te houden, zoals rolhordeuren en inzethorren.

 

 

 MultisolUnilux

Velux  Erfal

 

Adres

De koffie staat altijd klaar in onze showroom

Stationsstraat 43
3851 NB Ermelo

telefoon: 0341 - 55 14 04
e-mail: info@woondecormartens.nl

Bekijk de route beschrijving

Openingstijden

Maandag
gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
gesloten

Middagpauze 12:30 tot 13:30 uitgezonderd zaterdag

Wij zijn oa. dealer van...

Tretford tapijt