Logo Woondecor Martens Ermelo
0341 - 55 14 04
Stationsstraat 43, 3851 NB Ermelo

Buitenzonwering

Buitenzonwering voor stijlvolle bescherming

Onze buitenzonwering biedt bescherming en comfort voor uw huis en tuin. Of u nu op zoek bent naar screens of een knikarmscherm, wij hebben de juiste oplossing voor uw buitenzonwering. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins, waardoor u altijd een product kunt vinden dat past bij uw stijl. Bovendien bieden onze rolluiken niet alleen inbraakbeveiliging, maar ook extra isolatie in de winter.

Hierdoor beschermt u niet alleen uw vloer tegen verkleuring, maar voorkomt u ook het binnendringen van warmte. Kies voor kwaliteit en een deskundige service, wij helpen u graag met het vinden van de perfecte oplossing voor uw buitenzonwering.

Screens

Met screens filter u het zonlicht effectief. Deze vlakhangende zonwering is de oplossing tegen hinderlijke zonnewarmte. Functioneel, omdat het zonweringsdoek vertikaal langs de ramen zakt. Screens zijn prima toepasbaar in situaties waar bijvoorbeeld geen mogelijkheid is voor een uitvalscherm of bij frequente afwezigheid. Evenals bij andere zonweringen bieden wij ook doordachte toepassingen, waaronder de Zip of Rits screen.

zonw1

Knikarmschermen

Met onze kwalitatief hoogwaardige schermen maken wij van uw terras een uiterst gezellige plek om heerlijk te lounchen. Met een uitgebreide collectie doek is er voor elk wat wils Het brede programma biedt vele mogelijkheden voor zowel horeca, winkels alsmede de woningmarkt. Wij hebben een uitgebreid assortiment knikarmschermen of terrasschermen.

zonw2  zonw4

Uitvalschermen

Het uitvalscherm is het type zonwering dat uitermate goede bescherming biedt tegen zonlicht en een hoge buitentemperatuur. U kiest uit verschillende modellen en types, waaronder de cassettesystemen. In harmonie met uw woning is ons uitvalscherm de finishing touch. Uiteraard bieden wij een vrijwel onbeperkte doekkeuze. Daarmee is uw woning terecht een zonnig plaatje.

zonw5

Markiezen

De markies Classic is een moderne houten of aluminium markies met een traditionele "houten" uitstraling. Door fraaie klassieke rondingen past deze markies uitstekend bij zowel traditionele architectuur als meer moderne bouwstijlen. De markies kunt u gerust de nestor van de zonweringen noemen, want het is in feite een van de oudste vorm van zonwering. Doordat de zijkanten dicht zijn is de markies een zeer functionele zonwering. Een markies met een houten of aluminium frame en houten dek -en zijstukken heeft nog steeds de klassieke uitstraling van weleer. De afdekplanken kunnen ook in aluminium geleverd worden. Hierdoor wordt de levensduur van de markies met vele jaren verlengd. De kleuren en dessins van frame en doek kunt u geheel zelf samenstellen.

Markiezen zijn zowel handmatig als elektrisch bedienbaar.

zonw6

Rolluiken

Rolluiken met meerdere functies: 

Isolerend, beveiligend,en natuurlijk ook zonwerend!

zonw7  zonw8

 

Adres

De koffie staat altijd klaar in onze showroom

Stationsstraat 43
3851 NB Ermelo

telefoon: 0341 - 55 14 04
e-mail: info@woondecormartens.nl

Bekijk de route beschrijving

Openingstijden

Maandag
gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
gesloten

Middagpauze 12:30 tot 13:30 uitgezonderd zaterdag

Wij zijn oa. dealer van...

Tretford tapijt